Connect with us

Музика

Калин Вельов и Йоанна Драгнева с дует към “Както никой”

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Топли отблясъци сред вълните, спомени по плажа, глас на сирена… това е последната приказка, в която Йоанна Драгнева бе въвлечена от големия музикант Калин Вельов. Началото на успешното им партньорство е поставено от перкусионния проект ‘DrumShow’, а резултатът – новата им дуетна песен „Както никой“, саундтрак към филма „Бартер“.

Идеята за песента се ражда по време на снимките на филма “Бартер”, където Калин си партнира с актьора Филип Аврамов в ролята на ‘Дамеца’. Впечатлен от силните чувства между героите, Калин написва музиката. Нежният текст е на Любомир Киров, а аранжиментът е на Светлозар Заров. Йоанна Драгнева е включена в песента, като символ на силата на женската грижа и любов.

Режисьор на видеоклипа е Силвана ‘Зибо’ Иванова. Тя успява да пренесе усещането от „Бартер“ във видеото, включвайки знакови сцени от филма. Редувайки ги с черно-белите кадри на изпълнителите, сякаш пита само черно-бяла ли е истинската любов, щастие или раздяла е изборът на сърцето?

Филмът е създаден по действителен случай и разказва за живота на хората в едно рибарско селце, за радостите и тъгите им, за опита им да оцелеят в един живот на бартер. Режисьор на кино лентата е Атанас Киряков, главен оператор – Иван Тонев. Актьорският състав включва Филип Аврамов, Койна Русева, Михаил Мутафов, Владо Пенев, Мартина Вачкова, Калин Вельов и др/. Продуценти са БНТ и ‘Ars Digital’.

Advertisement

„Както никой“ – Калин Вельов feat. Йоанна Драгнева
Музика: Калин Вельов
Текст: Любомир Киров
Аранжимент и микс: Светослав Заров
Видео режисьор: Силвана ‘Зибо’ Иванова
Продуцент: Калин Вельов
Саундтрак към филма „Бартер“ – 2016
Филмови кадри: ArsDigital Studio

Continue Reading
Advertisement