Connect with us

Lifestyle

Калин Врачански и AVON отправят специално предизвикателство към влогъри

Avatar

Публикувано

на

Иновативната спирала Big & False Lash на AVON за кратко време се превърна в знаменитост, по която въздишат хиляди дами. Супермоделът Ирина Шейк, която от години е лице на козметичния гигант, застана отново зад камерата, за да демонстрира зашеметяващия панорамен обем с ефект “професионално поставени изкуствени мигли”. В България спиралата също получи специална подкрепа. За представянето й на нашия пазар козметичният гигант AVON избра нетрадиционен подход и заложи на чара на обичания от всички актьор Калин Врачански, който се включва към звездния екип на компанията.

В поредица от три оригинални видеоклипа Калин отправя специално предизвикателство към шест влогърки – най-големите инфлуенсъри за актуален грим. Те ще трябва да премерят сили в трите различни задачи, поставени от актьора. Всяка от тях трябва да заснеме видео в отговор на съответната задача и да го качи в специалната платформа megamigli.com. Момичетата ще събират гласове в борбата за голямата награда – посещение на един от най-големите британски модни фестивали, The Clothes Show Birmingham, на което ще отиде както участничката с най-много гласове, така и един от гласувалите. Там ще могат да се потопят в света на многобройни дизайнерски марки и възхитителни актуални колекции, както и да получат ексклузивни модни съвети от експертите в бранша.

Грабвайте спиралата и нека гласуването започне!

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“683″]AVON Big & False Lash_Kalin Vrachanski_lo[/media-credit][media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]AVON Big & False Lash_Video making with Kalin Vrachanski[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement