Connect with us

Lifestyle

Калин Врачански поддържа форма с веган концентрата Regulatpro® Bio

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Преди старта на есента на здравословен презареждащ уикенд в подножието на Пирин фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл представи пред журналисти революционния продукт за оптимизиране на имунната система, веган концентратът Регулатпро. Г-жа Теодора Петрова, основател и управляващ партньор на Ведра Интернешънъл, разказа за мисията на компанията и за всеки от продуктите в портфолиото й. Д-р Диана Милушева, член на Борда на директорите на Ведра Интернешънъл, разясни действието на продукта Регулатпро.

Актьорът Калин Врачански, известен с любовта си към екстремните спортове и бойните изкуства, сподели своите лични впечатления от биоактивния концентрат. Актьорът пристигна на събитието в Пирин веднага след премиерата на новото си представление „Няма ток за електрическия стол“ в Пловдив.  Звездата от киното и малкия екран призна, че приема Регулатпро от лятото, за да засили нивата на енергия и имунната си система преди старта на есента и новия театрален сезон.

„Ежедневието ми е адски натоварено, освен репетициите в театъра, записите и всички професионални ангажименти, и спортувам активно. Ролите ми в театъра са много динамични, изискващи сериозна физическа подготовка. Преди старта на есента и новия театрален сезон имах нужда от по-високи нива енергия и от засилване на имунната система. Още през лятото моите приятели от клуба по таекуондо, с които тренираме заедно, ми споделиха за продукта Регулатпро Био. Разбрах, че професионални спортисти го пият и ми допадна, че продуктът е от природата. И най-вече ме впечатли, че дава енергия. Приемам го от края на юли, два пъти дневно по 10 ml, като се старая да спазвам определен режим  – сутрин  и вечер, преди сън – винаги на гладно“, сподели Калин Врачански.

„През последните няколко седмици имах двойни репетиции всеки ден – сутрин и вечер, за премиерата на новото представление „Няма ток за електрическия стол“ в Пловдив. Преди премиера е винаги уморително. Затова след консултация със специалист, увеличих дозата на концентрата. Тонусът и енергията, които идват чрез него са изненадващи. Много прилича на вълшебното биле от комиксите на Астерикс и Обеликс, от което се получава супер сила. Приливът на енергия идва още веднага след приема сутрин и продължава през целия ден. Не усещам умора независимо колко изтощителна е програмата ми. Дори концентрацията ми се подобри, което ми помага в справянето с текстовете, репетициите и тренировките. Най-интересното е, че независимо колко часа спя, се събуждам зареден с енергия и желание за действие. Ще продължа да го приемам и ще го предложа на моите колеги в театъра, защото смятам, че помага за тонуса и формата. Дори чувствам, че дишам по-дълбоко “, каза актьорът.

Регулатпро е висок клас немски продукт, получен чрез патентования революционен процес на „каскадна ферментация”. Добавката енергизира всяка клетка в тялото, като увеличава енергийните нива и оптимизира имунната система. Био концентратът влияе по изключително благотворен начин на всички жизнени процеси в тялото и на способността му да се „саморегулира”. Само в еднократната доза от 10 ml от продукта са събрани най-ценните съставки, равняващи се на полезното действие на общо шест килограма прецизно селектирани свежи плодове, зеленчуци и ядки. Предлага се в два варианта: Регулатпро® Метаболик и Регулатпро® Био.

Advertisement

Често преходите между сезоните са свързани с трудността на тялото да се адаптира към новите метеорологични условия. С настъпването на есента се променят температурите, съответно се променя и дишането в резултат на намаляващата двигателна активност заради застудяването, което води и до спад на порциите кислород в организма. С Регулатпро® Био енергичността и здравето през есента и през цялата година са постижими.

Регулатпро® Био възстановява жизнеността и здравето на тялото, осигурява детоксикацията на организма, регулира алкално-киселинното  равновесие  и ускорява метаболизма. Съдържа активни биоелементи за ензимния синтез, подпомагайки организма да замести липсващите или да възстанови нефункциониращите ензими. По този начин сe гарантира балансирането на ензимно обусловените процеси – метаболизъм, детоксикация и възстановяване. Концентратът е създаден като 100% органичен веган продукт без добавена захар, консерванти, оцветители, алкохол, глутен. Поради изцяло натуралния си състав и благоприятно въздействие, Регулатпро® Био може да се приема от бременни, бебета, деца и възрастни без ограничение на възрастта.

Продуктът можете да намерите в аптеките. За повече информация посетете:  www.regulat.bg

Мисията на Ведра Интернешънъл на българския пазар е пациентите да имат достъп до най-иновативните, безвредни и ефикасни методи и продукти за лечение. Продукти, които оздравяват, без да разболяват, и подобряват качеството на живот.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement