Connect with us

Медицина

Кампанията„Пожелай си!“сбъдва мечти за нов живот

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Първият инвитро център в България New Life – Пловдив, който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии,ще дари две инвитро процедури с включени стимулации на двойки с репродуктивни проблеми.

Кампанията „Пожелай си!“,която ще сбъдне най-съкровената мечта на две семейства за коледните празници, стартира от днес и ще продължи до 25.12.2015г. Екипът на клиниката ще разполага с данните на всички участници и на 21.01.2016г. , когато традиционно се отбелязва Бабинден, ще бъдатобявени щастливците.

В инициативата могат да участват двойките, които отговарят на предварително изложените условия и също така напишат писмо, в което искрено и емоционално споделят своята история, така че да убедятжурито, че именно те са най-подходящите, които заслужават безценната награда.

Изпратените писма ще бъдат публикувани в официалния сайт и Фейсбук профил на клиника New Life –Пловдив, в пълна конфиденциалност за участниците. Всички от тях ще получат право за участие,но само най-трогателното писмоще сбъдне мечтата на авторите си за дом, изпълнен с детски смях и,разбира се,ще спечели първата инвитро процедура.

Advertisement

Втората награда ще бъдеизтеглена на лотариен принцип, включвайки всички участници,без значение дали писмото им е впечатлило журито или не.

Печелившите двойки ще станат ясни на 21.01.2016 (Денят на родилната помощ),когато в клиника New Life –Пловдивв присъствието на нотариус, цялото жури и всички гости ще бъде обявена първата награда и изтеглена втората на лотариен принцип. Събитието за кампанията„Пожелай си!“ ще бъде заснето на видео и качено в сайта и социалните профили на клиника New Life –Пловдив.

Общо петте члена на журито са представители на: компанията за хормонални медикаменти при ин витро LMD,фондация „Искам бебе“ и Сдружение „Зачатие“, както и двама специалисти от клиниката благотворител NewLife – медицинския управител д-р Добринка Петроваи маркетинг мениджъра Владимир Пенчев.

„Като член на журито осъзнавам тежката задача, с която сме се заели, за да изберем печелившата двойка. Ясно е, че не можем да дарим на всички ин витро процедури и ще има разочаровани от този факт. Искаме да уверим участниците, които няма да спечелят, да не губят надежда, защото ние ще се погрижим за всеки прекрачил прага на клиника NewLife . Нашият център е известен със своите професионални консултации и загриженото отношение към всички пациенти. Обещавам, че ще продължим с новикампании, защото интереса към инициативата е огромен, още преди старта й“, коментира д-р Петрова във връзка с кампанията „Пожелай си!.

Двойкитеотговарящи на изложените условия, трябва да изпращат своите писма на имейл адрес: wish@newlifeclinic.bg до 25.12.2015г., когато ще приключат записванията.

 ЛИНК КЪМ САЙТА И ФЕЙСБУК ПРОФИЛА НА КАМПАНИЯ “ПОЖЕЛАЙ СИ!”

Advertisement

http://newlifeclinic.bg/bg/pagemenuId=171

https://www.facebook.com/Invitronewlife/?fref=ts

 УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В КАМПАНИЯ “ПОЖЕЛАЙ СИ!”

За да бъдат допуснати до участие, двойките с репродуктивни проблеми трябва да отговарят на условията посочени в сайта на клиника New Life:

http://newlifeclinic.bg/bg/hidden=24

Advertisement
Continue Reading
Advertisement