Connect with us

Lifestyle

Кампанията „Пожелай си!“ с благотворителен календар

Avatar

Публикувано

на

През последните две години медицински център New Life-гр. Пловдив подкрепя двойки с репродуктивни проблеми не само чрез своите услуги, но и чрез различни кампании, които сбъдват мечти. Участие в тях вземат, както хора с репродуктивни затруднения, успели да станат родители, така и компании, социално ангажирани към проблемите на  младите в България. Целта на всички е повече млади семейства у нас да  изпитат щастието да прегърнат свое дете.

През декември престижната клиника отново организира поредна инициатива към кампанията „Пожелай си!“. Екипът на New life създаде календар, в който чрез черно-бели снимки  е пресъздадена емоцията и щастието на пациентите, които са се сблъсквали с репродуктивен проблем, но успешно са го преодолели посредством усилията на медиците. За страниците на изданието са заснети реални жени и двойки, които вече са станали щастливи родители, или на които предстои радостното събитие съвсем скоро.

Календарът ще се продава благотворително, на минимална цена от 8лв., а тиража му е от 2000 броя.  Средствата от продажбата отново ще бъдат дарени за каузата. Разпространението на изданието ще обхване повечето медицински и дентални центрове, обществени места, салони за красота, молове и компании партньори на инициативата.

Финалът на кампанията ще се проведе на 23 януари 2017 години  в клиника New Life от 11.00 часа, където ще бъдат обявени резултатите и имената на двойките, които ще могат да се възползват от събраните средства. Финансирането ще отиде единствено за нуждаещите си двойки. Те могат да се регистрират на имейл: wish@newlifeclinic.bg, като посочат трите си имена,  години, телефонен номер и електронна поща. От клиниката съветват, че е хубаво преди да попълнят данните си, участниците да се запознаят с медицинските условия, които са указани в сайта на клиника New Life.

Целият екип на клиника New Life благодари на всички родители, които са участвали в заснемането на благотворителната фотосесия – част от кампанията „Пожелай си“, с която подкрепят двойките, борещи се за най-съкровената си мечта.

Advertisement

Официален хаштаг на кампанията: #wishanewlife2017

Continue Reading
Advertisement