Connect with us

Рок/Метъл

Карл Сентанс от Назарет отново в Пловдив

Avatar

Публикувано

на

IMPl639

снимка: ПР

 Заедно с Intelligent Music Project и Рони Ромеро

Българското рок явление през последните две години Intelligent Music Project ще закрие лятното издание на своя „The Creation Tour 2021” там, където го стартира – в любимия Пловдив.

На 25-ти септември супергрупата на д-р Милен Врабевски, начело със своя титулярен фронтмен Рони Ромеро ще забие в Античния театър в града под тепетата с още по-силен и качествен звук.

„Решението да закрием първата част от турнето си в Пловдив съвем не е случайно – в този град имаме изключително вярна публика и искаме да й подарим още едно незабравимо преживяване. Вярваме, че  страхотната атмосфера на Античния театър ще направи  шоуто още по-специално!“, сподели създателят, продуцент и автор на музиката и текстовете на Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски.

Организаторите са приготвили и още една изненада за феновете в Пловдив – на сцената заедно с Intelligent Music Project и Рони Ромеро ще се завърне и вокалистът на Назарет – Карлс Сентанс, който беше част от звездния състав на групата и по време на първата част на “The Creation Tour 2021” в края на май.

Advertisement

 „Заедно с Intelligent Music Project се сработихме страхотно, обожавам начина, по който звучат песните и се чувствам страхотно на една сцена  с групата. Преди 3-4 години свирихме с Назарет в Античния театър. Спомням си го много добре – страхотно място! На 25 септември очаквайте едно много добро рок шоу и не се страхувайте – екипът се е погрижил за безопасността на всички и всички противоепидемични мерки ще бъдат строго спазени!“, разказа Карл Сентанс няколко седмици преди последното шоу на групата за сезона в най-стария град в Европа.

Intelligent Music Project в състав Стунджи, Славин Славчев, Бисер Иванов, Боби Косатката, Лина Никол, Димитър Сираков, Иво Стефанов, Самуел Ефтимов, Рони Ромеро и Карл Сентанс подготвят и специален момент за публиката по време на шоуто – песен в памет на първия вокалист на супергрупата на д-р Врабевски – Джон Лоутън.

Концертът се осъществява с подкрепата на Общински иститут „Старинен Пловдив“,  „Каменица“, верига ресторанти „Хепи“ и мол „Марково тепе“.

Билети може да закупите от мрежата на Eventim – https://bit.ly/3dSibEB, както и в Grabo.bg – https://bit.ly/3wQXkIi

Continue Reading
Advertisement