Connect with us

Музика

Квартет Destiny с ново видео Christmas Medley

Avatar

Публикувано

на

ChristmasMedley2

снимка: PR

Какво е коледният дух за всеки от нас? Какви са емоциите, съпътстващи най-съкровените мигове със семейството край елхата? Какво е вълнението от отброяването на часовете до заветния час, в който настъпва Коледа и е време да отворим подаръците?

На тези въпроси квартет Destiny заедно с вокалнa група Бон-Бон отговаря в най-новото им съвместно коледно видео Christmas Medley. Празнична атмосфера и най-чиста радост бликат от проекта, в който струнната формация начело с цигуларката Гергана Алексиева и най-популярната детска група у нас си подават ръка. Заедно те отправят поздрав и благопожелание към всички малки и големи, които вярват в чудесата по Коледа и ценят традиционни ценности като духовност, традиция, семейна топлина.

Песните, записани във версии на български и английски език, събират в едно най-обичаните коледни мелодии на всички времена: Silent Night/Тиха нощ, Jingle Bells/Звъни звънче и White Christmas/Бяла Коледа. Аранжиментът на парчетата е на композиторa Маурицио Абени – дългогодишен ментор и приятел на квартет Destiny. Българският лейбъл “Sofia Record Factory”, продуцент на проекта, привлича за звукозаписа отново италианския звукорежисьор Марко Стречони. В записа редом с момичетата от Destiny звучат музикантите от Симфоничния оркестър на БНР.

Режисьор на видеото е Васил Стефанов, работил с най-големите звезди в България – Графа, Любо, Михаела Филева, Акага и много други.

Advertisement

Видеото ще бъде представено на бляскаво коледно събитие, на което квартет Destiny ще поканят всички свои партньори и приятели, за да отбележат заедно финала на една успешна година и да се подготвят за коледните празници с тематичната композиция. Гери и сие обещават, че ще изсвирят и най-любимите парчета от репертоара си като Libertango, Destiny, Asturias и др. Повече информация ще бъде оповестена съвсем скоро.

Continue Reading
Advertisement