Connect with us

Lifestyle

Кейти Пери в колаборация с Takeaway.com

Avatar

Публикувано

на

Поп сензацията, Кейти Пери, взема микрофона, за да достави радост, в новата кампания за гиганта за доставка на храна, Takeaway.com. Феновете (или KatyCats) могат да очакват фурор в новото музикално видео за бранда, където звездата съчетава музика, мода и, разбира се, вкусна храна.

Вярно на нейния стил, видеото показва как Кейти Пери отваря вратата си за доставчик на Takeaway.com и го посреща в дома си, който наподобява на огромна къща за кукли. Докато доставчикът предава храната на Кейти, зрителите получават обиколка на нейния фантастичен свят, изпълнен със сложни тоалети, кукли, които свирят на пиано, и разбира се, страхотна храна.

Емблематичният хит „Кой Каза Takeaway“ е ремиксиран в бляскаво поп парче, в което Кейти пее рими за различните ястия, предлагани от Takeaway.com. От “Купа къри донеси, средно люта, запомни!” до “И малко суши ми донеси, че на филма ще лея сълзи” и дори “За свежа салата копнея, докато балада пея”, изпълнението възпява как Takeaway.com задоволява всяко вкусно желание.

Известна с любовта си към ексцентричната мода, например – тоалета-хамбургер, който носи на афтър партито Met Gala 2019, Кейти блести в девет зашеметяващи тоалета. Всички те са базирани на любимите ѝ храни – клиповете показват, как Кейти яде нудълс в Moschino аутфит, украсен с пържени яйца, наслаждава се на събсандвич във ваната, облечена в диамантено бюстие от зелена салата, и се черпи със сладолед в рокля-торта, изработена по поръчка.

Advertisement

Внасяйки звездната си сила в новото начинание, Кейти участва в създаването на музиката и текстовете, включени в кампанията, които без съмнение ще накарат феновете да пеят заедно.

Кейти Пери казва: „Работата с Takeaway.com беше наистина забавно и натурално преживяване. По съвпадение, повечето от моите песни и музикални периоди често споменават храна – от ягоди, през мента до гъби. Поръчването на храна за вкъщи е обикновена съботна вечер за мен, така че беше забавно да обединя всичко това във видео, което е комбинация от нещата, които носят радост в живота ми: ярки цветове, луди тоалети и игри на думи, свързани с храна, изпяти под съпровода на закачлива мелодия. ”

Коментирайки новото партньорство, Разван-Луциан Борс, ръководител на маркетинга на Takeaway.com в България казва: Кейти Пери носи несравнима звездна сила и нейната закачлива природа си подхожда с нашата.

„Закачливите текстове за храните, които ѝ се хапват, отразява огромното разнообразие от вкусни ястия, налични в Takeaway.com. Вече не става въпрос просто за специални петъчни вечери, ние наблюдаваме ръст в търсенето на доставка за всичко –  закуска, обяд, в средата на седмицата и дори късно вечер. Така че за тези, които като Кейти харесват плодов йогурт за закуска, пица маргарита с допълнително сирене или да хапват сандвичи след вечер в клуба, могат лесно да ги намерят на Takeaway.com.“

Феновете могат да гледат цялото видео по време на рекламната пауза на 20-и май, а за тези, които нямат търпение, вече е достъпно в YouTube.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement