Connect with us

Кино

Ким Катрал и Том Харди са звездите на FilmBox за март

Avatar

Публикувано

на

През месец март ТВ зрителите ще имат възможността да се насладят на изключителната игра на Ким Катрал и Том Харди по каналите на FilmBox. Любимците на Холивуд участват в две вълнуващи филмови продукции – „Модус“ и „Дезертьорът“.

„Модус“ е най-успешният скандинавски телевизионен сериал, който грабна вниманието на милиони зрители. Първият сезон проследи историята на психоложката и профайлър Ингер Вик (Мелинда Кинаман) и дъщеря й, страдаща от аутизъм, които бяха въвлечени в разследването на серия обезпокоителни смъртни случаи. В сезон 2 Ким Катрал, позната като Саманта Джоунс от „Сексът и градът“, се присъединява към снимачния екип на „Модус“. Тя влиза в ролята на Хелън Тайлър – президент на САЩ – чиято визита до Швеция претърпява неочаквани и разтърсващи обрати. Грег Уайз и Били Кембъл, други двама забележителни актьори, застават до Катрал във вълнуващия втори сезон на шведския хитов трилър. Премиерата на „Модус“ е на 3 март (събота) от 22:00 часа по FilmBox Extra HD.

„Дезертьорът“ е един от първите филми на популярния британски актьор Том Харди. Действието се развива в Северна Африка. Лентата разказва историята на Саймън (Пол Фокс) и проследява неговото духовно и физическо пътуване по време на алжирската битка за независимост от Франция. Когато се присъединява към френския чуждестранен легион, той се сприятелява с темпераментния и интелигентен французин Дюпон (Том Харди). Не след дълго опустошените от войната мъже започват да поставят под въпрос честта, надеждата и морала на хората около себе си, а и своите собствени. Премиерата на „Дезертьорът“ е на 18 март (неделя) от 22:00 часа по FilmBox Plus.

През следващия месец зрителите на FilmBox ще могат да се насладят на още много  разнообразни и премиерни хитови заглавия. За повече информация:  http://bg.filmbox.pl/.

Advertisement