Connect with us

EDM

Клуб *MIXAPE 5* с голямо коледно издание от поредицата TRAP Цензура

Avatar

Публикувано

на

Club „Mixtape 5“ представя специалното *CHRISTMAS EDITION* издание на поредицата събития TRAP Цензура. Датата е 18 декември а списъкът с участнитите изглежда още по-интересен. Този път освен четирима диджеи – Manners (Bashment & Monk), SAVA и DoLittle участие ще вземе също и MC HEMA. В играта се присъединяват и две момичета, избрали за себе си артистичния псевдоним„Twerk Twice“. Те ще се погрижат за един от основните танцови елементи в трап музиката.

Днес музикалното течение наречено TRAP се превърна в едно от най-бързоразвиващите се и широко разпространение в световен план. Комбинацията от електронни стилове и подстилове може да бъде откроена както в голяма част от съвременните хип-хоп и поп парчета, така и в подкаст продукцията на едни от най-популярните dubstep, bass и D’n’B диджеи. Плътният и разчупен звук заедно със заредените, т.нар. „дропове“ в трап-парчетата очертават специфичното измерение на музикалния стил.

На 18 декември специалното издание на TRAP Цензура ще изпълни A-Side на клуба, който от началото на сезона е с обновена саунд система и съвсем нова акустика, способна да улътни всеки пробив в настроението. Защото през декември се случват парти-чудеса.

Ето защо ТRAP Цензура *CHRISTMAS EDITION* заслужава по-специално внимание!

Continue Reading
Advertisement