Connect with us

Музика

Клуб *MIXTAPE 5* представя Ъпсурт Live Band ft. Maria Dragneva

Avatar

Публикувано

на

EventCover Ypsurt

16 септември 2016 е първата дата от календара на новия сезон в нощна София, когато ще можем да се насладим на култовия лайв на ЪпсурТ заедно с Мария Драгнева и бенд в състав: Филип Александров (кийборд), Васил Русев (бас), Михаил Йосифов (китара) и Марин Сладкаров (барабани). Ъпсурт Live Band е името, с което Венци, Буч и Ицо Хазарта назовават лайв проекта си, разтърсвал неведнъж клуб *MIXTAPE5* и многобройните рап фенове.

Ветераните в съвременното хип-хоп звучене бълват остроумия за вселената и околността от началото на 90-те и непрестанно „ъпгрейдват“ звучните си рими и до днес. Безпорни рап любимци на поне 3 поколения фенове, Ъпсурт са една от най-колоритните формации за живо редене на рими с неслучайно подбраната подкрепа на техния лайв бенд през последните няколко години.

На 16 септември Ицо Хазарта отново ще сподели защо „хип-хопът им е по-добър от хип-хопа ти“, а заедно с Бат Венци, Буч и Мария Драгнева любезно ще те помолят да се „ослушаш“ и без „втора цедка“ да си припомния кой е „звездата.“

Освен тях на сцената на *MIXTAPE 5* ще се появи и неделимата съставка от тази рап комбинация, а именно балет „Нова“ и DJ CASS. DJ CASS е нежната представителка от родната диджей сцена – един от най-изявените диджей селектори на рап и хип-хоп музика, неведнъж представяла ни в мнозина чуждестранни клубове и събития. В компанията на чаровните балет „Нова“ се очертава в навечерието на деня на София да има забава и танци до ранни зори.

Следете Фейсбук събитието на: https://www.facebook.com/events/1771723086418656/

Advertisement

Вратите отварят точно в 22:00 часа.

Билети: 10 лв. предварителна продажба /15 лв. на място

Continue Reading
Advertisement