Connect with us

Събития

„КОЙ” с премиера в NEXT.TV

Avatar

Публикувано

на

Този петък голямата премиера в набиращото бързо скорост предаване NEXT.TV с водещ Роро е „Кой” – дългоочакваният нов проект на DIM4OU, който рап звездата ще изпълни за първи път на живо в студиото като гостуването му ще включва и специален разказ за живота му преди и сега, нещо което досега варненската хип-хоп легенда не е правил в ефир.

По традиция акцентът в шоуто пада върху видеоигрите и в това издание Роро и екипът му са подготвили специална изненада за геймърите – уникалната ретроспекция „Историята на видеоигрите”, която ще включва кадри и интересна информация за всички ключови заглавия от първите игри през 50-те до наши дни, разделена на няколко части в серия от предавания.

Специално за всички фенове на най-популярния спортен симулатор, в предаването ще се проведе пръв поглед към FIFA 2015 с най-добрия сайбър-футболист в България, който ще направи демонстрация на живо. Традиционните ревюта тази седмица ще включват представяне на иновативния тактически пъзел-куест THE ROOM и очертаващият се като едно от горещите заглавия на сезона – сериала Extant.

Темата за екстремните спортове е шеметното спускане от Странджа, чак до брега на морето като гост ще бъде един от участниците в приключението Vesso, който ще представи спиращо дъха авторско видео, а електронните спортове са отразени в разговор на тема World of Tanks с Grothgar. За хай-тек маниаците пък е репортаж от партито, представящо новите продукти на SONY, както и детайлна презентация на така популярните напоследък мултифункционални джаджи – дроновете.

Както винаги в студиото ще има диджей, който забавлява публиката с музика на живо като тази седмица това е ED KOEV, а през цялата нощ ще продължи единствената по рода си интерактивна игра MYST с изключителни награди за зрителите.

Advertisement

NEXT TV е в ефир всеки петък от 21:00 ч. по BOX TV, Twitch TV и на www.NextTV.bg

За повече инфо:https://www.facebook.com/NextTVBulgaria

Continue Reading
Advertisement