Connect with us

Кино

Кой ще победи в битката за Вселената в мегапродукцията „Отмъстителите: Война без край“

Avatar

Публикувано

на

Avengers PAYOFF POSTER BULGARIA

Когато всички герои от кинематографската вселена на Марвел се съберат на едно място, заплахата със сигурност е огромна. Това доказателство дава и последният трейлър на Отмъстителите: Война без край. След 10 години Танос най-после е на път да събере всички Камъни на безкрайността, за да получи еднолична хегемония над Вселената. А за да го спрат, само Отмъстителите няма да бъдат достатъчни. Затова на помощ идват Пазителите на Галактиката, Доктор Стрейндж, Спайдър-мен и редица други любими супергерои, включително най-новото попълнение от света на Марвел – Черната пантера и неговият антураж.

След десетгодишно невероятно приключение в супервселената на Марвел този април ще станем свидетели на безпрецедентната кулминация. Отмъстителите: Война без край обединява всички герои, които досега сме гледали в един епичен финал. Но дали ще бъдат готови да пожертват всичко, за да победят най-голямата заплаха, срещу която са се изправяли досега? Ако Танос събере всички шест Камъни на безкрайността, Вселената, която познаваме, ще бъде безвъзвратно променена.

Ще се справят ли супергероите с нелеката задача да спрат Танос? Ще бъдат ли способни да спасят Вселената? И ще претърпят ли загуби? Отговор на всички въпроси ще получим в Отмъстителите: Война без край – в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX от 27 април.

Continue Reading
Advertisement