Connect with us

Lifestyle

Колаборативен арт проект свързва София, Лондон и Милано

Avatar

Публикувано

на

Колаборативен арт проект, който свързва артисти и музиканти от различни градове по света, ще отбележи своето първо събитие в София на 22-ри декември. URBANITES представя по автентичен начин младежката градска култура и съюзява Лондон и Милано с яркото присъствие на софийските urban knights[1].

Организатор на проекта е philo-Sofia Creative Circle – артистично трио, в лицето на Ивана Вълчева, Ася Попова и Арън Рот. Те обединяват успешно ърбън нотките на Лондон и Милано, за да ги въплътят в колоритната София. Почитателите ще имат възможност да се потопят в младежкия градски дух с изложбата на Арън Рот и Ася Попова – смело съчетание от фотографии и картини, носещи духа на Лондон и Милано. Музикалната част на събитието е оформена от Ивана Вълчева, в т.н. “Jazzy hip hop live”, или колаборация между джаз музикантите Иван Йорданов (саксофон) и Ангел Николов (пиано), които ще експериментират върху хип хоп бийтове, предоставени от приятели, с подкрепата на Асен Вапцаров (бийтс) и Тони Хаджииванов (бийтс).

Новото арт пространството Portrait (Неофит Рилски №72) ще отвори вратите си в 19 ч., за да бъде домакин на изложбата, посветена на алтернативната фънки култура в столицата ни.

Коледното настроение ще продължи в Апартамента (ул. “Неофит Рилски” №68), където след 22 ч. гостите ще могат да се насладят на малиново вино и празнична атмосфера с много приятели.

URBANITES е част от мисията на philo-Sofia Creative Circle, да разкрива артистичната страна на ърбън културата през погледа на различни градове.

Advertisement

Научете повече за събитието на: https://www.facebook.com/events/360532564396176/

Вижте творбите на Ася Попова, Арън Рот тук: https://www.instagram.com/asiakaisia/

[1] Игра на думи – URBANITES = urban knights

Continue Reading
Advertisement