Connect with us

Gaming

Конкурентни организации в IT сферата обединяват усилия с образователна цел за деца и родители

Avatar

Публикувано

на

Представители на IT STEP, Mindhub и Академия „Роботика“ са участници в съвместна дискусия, чиято тема е свързана с присъствието на децата в интернет пространството. Събитието ще се излъчва на живо онлайн на 19-ти октомври от 20:00 ч. във Facebook и YouTube профилите на IT STEP.

Има цели, обединяването около които е далеч по-висша ценност от конкуренцията в бизнес средата. Според академиите IT STEP, Mindhub и „Роботика“, образованието е именно такава цел. И трите организации от години се занимават с компютърно обучение за деца.

Техният професионален опит е това, което категорично отговаря „НЕ!“ на въпроса „Страшни ли са компютрите за децата?“. Тази сряда се обръщат към широката публика, за да защитят своя отговор пред големи и малки.

Преподаватели и експерти ще разкажат за начините, по които децата могат ползотворно да прекарват времето си онлайн. Също – за безбройните възможности на съвременните технологии, които методите на обучение трябва стойностно да разкриват пред децата, а не да ги ограничават чрез наставнически подход.

Зрителите ще имат възможност да задават своите въпроси на живо по време на дискусията. Линковете към излъчването ще бъдат публикувани в сряда (19.10) в 20:00 ч. чрез Facebook събитието, достъпно оттук: https://fb.me/e/1SVaVr8yQ. Отворете линка и отбележете, че ще присъствате, за да бъдете известени, когато дискусията стартира.

Advertisement

IT STEP, Mindhub и Академия „Роботика“ са обединени и от участието си в градския фестивал Sofia Game Night, посветен на игрите в цялото им разнообразие. От организациите благодарят от сърце за тази възможност!

Включете се като зрители в дискусията и разгледайте всички интересни предстоящи събития от програмата на Sofia Game Night на 5-ти ноевмри.

Continue Reading
Advertisement