Connect with us

Музика

Контрол и Уикеда с първи общ концерт през май!

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

На 14 май Борисовата градина ще бъде разтърсена от звука на две от най-обичаните банди у нас. Контрол и Уикеда за първи път ще излязат с общ концерт и най-големите си хитове на сцената на Маймунарника.

Шоуто започва точно в 20:00 часа, когато Уикеда ще заредят едно след друго емблематичните си парчета, които всеки фен на ексцентриците познава. Час и половина по-късно Контрол ще поемат щафетата с всичките си мега хитове, както и нови супер резачки. Контрол ни обещават нова визия и шоу, което дълго ще се помни от феновете.

„Очакват ви три часа и половина безмилостна сеч, скачане, пеене с пълно гърло и много парчета за танци и пого“, закани се Оги от Контрол.

Маймунарника ще отвори врати още в 19:00 часа, когато познатият на всички музикален журналист и диджей Краси Москов ще подгрее с едночасов сет.

Advertisement

Билетите за концерта на Уикеда и Контрол са на цена от 15 лева в мрежата на TicketPro и 18 лева в деня на концерта, на касата на Маймунарника.

Линк за билети: http://www.ticketpro.bg/jnp/music/1846978–10.html

Маймунарника във Facebook: https://www.facebook.com/maimunarnika/?fref=ts

Медийни партньори на Маймунарника са Offnews.bg, Djambore.bg, Metalhangar18.com, Meloman.bg, WeRock.bg, Vibes.bg, Metalhall.net, Stand.bg, Rocklivebg.com, Rockthenight.eu

Advertisement
Continue Reading
Advertisement