Connect with us

Музика

Концертът на Андонис Ремос се отменя

Avatar

Публикувано

на

Remos Cover Photo

снимка: ПР

Концертът на големия гръцки изпълнител Андонис Ремос, който трябваше да се състои на 4-и ноември в зала 1 на НДК, се отменя поради възникване на непредвидими обстоятелства.  Предстои обявяването на нова дата. Повече информация ще бъде предоставена при първа възможност. Закупените билети ще важат за новата дата без презаверка.

Всеки, купил билет за концерта от партньорската мрежа на „Ивентим“, ще може да си възстанови сумата в конкретния обект, от който е взет билетът, между 9.10.2017 и 18.11.2017 г.

Билетите, закупени онлайн и платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени лично в централния офис, намиращ се на ул. 6-и септември 58 в София, като в рамките на 7 работни дни всеки клиент ще получи обратно пълната сума. В случай на плащане чрез наложен платеж или по банков път, билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр и телефонен номер за връзка. Цялата сума за закупени билети се изплаща веднага при връщане на билетите в централния офис на „Ивентим“ на посочения по-горе адрес.

Continue Reading
Advertisement