Connect with us

Музика

Концертът на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ се отлага

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Концертът на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ (Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов), който трябваше да се състои на 9 септември под мотото на новия албум на групата, наречен „Жълт код“, ще се състои на 28 май 2022 година. Мястото на изявата, организирана от BGTSC, съвместно с Loud Concerts остава същото – лятна сцена Арена София в парк Борисова градина. Промяната се налага поради усложнената епидемична обстановка в страната и последната Заповед на министъра на здровеопазването N:РД-01-748 от 2 септември за въвеждане на нови противоепидемични мерки.

Закупените вече билети за концерта на 9 септември ще важат за новата дата на 28 май 2022 година, без да е необходимо да бъдат презаверени.

Почитателите на Стефан Вълдобрев, Веселин Веселинов – Еко, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Стунджи Янкулов, които не могат да посетят новата дата догодина и желаят да върнат билетите си, имат възможност да направят това в едномесечен срок. За да направят това е необходимо да пишат на info@eventim.bg или help@bilet.bg и в зависимост от начина на закупуване и начина, по който са платили, сумите ще бъдат възстановени.

Билети за новата дата ще се продават от 10 септември.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement