Connect with us

Музика

Концертът на фламенко кралете Gipsy Kings се мести

Avatar

Публикувано

на

Концертът на фламенко кралете Gipsy Kings се мести от 28 юни на 7 декември. Мястото на събитието, организирано от Loud Concerts, остава същото – зала 1 на НДК. Промяната се налага поради логистични несъответствия в програмата на харизматичните изпълнители на хитовете „Bamboleo“, „Djobi Djoba“, „Volare“, „Un Amor“, но тя по никакъв начин няма да се отрази на зареждащото шоу, което очаква публиката в началото на зимата.

Закупените вече билети за концерта на Gipsy kings ще важат за новата дата, без да е необходимо да бъдат презаверени.

Феновете, за които 7 декември е неудобен ден да посетят концерта, имат възможност да върнат билетите и да получат паричната им стойност. 

 Краен срок за връщане на билетите 19 юли.

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

Advertisement

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

– с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. „6-ти септември“ 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Билетите за концерта на The Gipsy Kings са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна – магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Ценовите категории остават непроменени – 35 лева до 90 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.

Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи.

Advertisement

Началото на концерта на Gipsy Kings в зала 1 на НДК е 20 часа!

Continue Reading
Advertisement