Connect with us

Общество

Кралете на леда ще се състои

Avatar

Публикувано

на

king on ice

снимка: PR

Двадесетте и един топ фигуристи потвърдиха участието си в шоуто Кралете на леда в София. Актуалните олимпийски и световни шампиони ще излязат за първи път един до друг в едно единствено шоу в подкрепа на руската легенда Евгени Плюшченко, който беше застигнат от нова коварна травма на гърба. След няколко консултации с личните си лекари, Плюшченко получи забрана да излиза на леда в следващите 6 месеца, но за да не разочарова българските фенове на фигурното пързаляне, е решил да им подари най-грандиозното шоу от серията „KINGS ON ICE” правено някога.

„Изключително благодарен съм за подкрепата, която ми оказаха всички тези големи имена в спорта. Съжалявам, че няма да мога да се пързалям в последната част на шоуто в Арена Армеец, но ще се опитам да бъда там и да усетя атмосферата на българската публика лично. След като разбрах какъв е интересът към това събитие в България, с моя екип решихме да подарим на феновете нещо специално. Уверявам ви, че такъв състав от фигуристи не се е събирал до момента и вярвам, че такива големи имена ще запалят страстта у младите към този спорт. Кой знае, може някой ден един от зрителите в залата да стане следващият Плюшченко.“

Новите имена в Кралете на леда са: JAVIER FERNANDEZ(Испания) – световен шампион за 2015 и четирикратен европейски шампион (2013, 2014, 2015, 2016); JOHNNY WEIR (САЩ) – бронзов медалист от световното първенство; IVAN RIGHINI (BARIEV) (Италия) – трикратен шампион на Италия; рекордьрите на ГИНЕС за най-дълго задно салто на лед (6 метра и 9 сантиметра) – ALEXANDER LIUBCHENKO&JEAN DENNIS SANCHIS; едни от най-добрите двойки в света – ANNETTE DYTRT (Германия) &YANNICK BONHEUR (Франция) и ANASTASIA MARTIUSHEVA (Русия) &KONSTANTIN GAVRIN (Русия); специални изпълнения от KSENIA KOROBKOVA (Русия), TATIANA ROZANOVA (Русия), NIKITA MICHAYLOV, ANDREJ KOSITZIN, ALEXANDER YAKUSHIN, ALEXSEJ MOTORIN, ILIA GURILEV.

Към тези имена се присъединяват и вече обявените, BRIAN JOUBERT, ADELINA SOTNIKOVA, PHILIPPE CANDELORO, TOMAS VERNER, FLORENT AMODIO.

Освен на първокласните съчетания на олимпийските шампиони на Чехия, Русия, Испания, Германия, Франция и Швейцария, публиката в ледената арена ще се наслади и на невероятни музикални шедьоври. Принцът на цигулката EDVIN MARTON, свирил със звезди като Дзукеро, Сийл, Глория Гейнър, ще се включи в шоуто редом до звездите на фигурното пързаляне с омагьосващи изпълнения на своя Страдивариус, а на сцената непосредствено до пързалката ще застанат майсторите на класиката Vienna Strauss Orchestra.

Advertisement

Запазват се и промоционалните цени на билетите за Кралете на леда. Все още могат да бъдат закупени билети на цени от 58 до 98 лв.

Официални каси: бензиностанции OMV, Арена Армеец,  магазини Пикадили, Техномаркет, Технополис, магазини На Тъмно, билетен център НДКи официалните каси на EVENTIM.BG в цялата страна: http://www.eventim.bg/bg/biletni_kasi/

Continue Reading
Advertisement