Connect with us

Музика

Криско с ексклузивна премиера на “Нашият живот” в :PM CLUB

Avatar

Публикувано

на

Krisko Nashiqt jivot promo

Най-популярният рап изпълнител в България – хип-хоп идолът Криско, ще избухне с King Vanity Black парти в :PM CLUB на 22 октомври. Изпълнителят, който е част от журито в четвърти сезон на X Factor Bulgaria, ще направи ексклузивна премиера на новия си музикален проект “Нашият живот”!

Ден след старта на видеоклипа на новото парче в интернет, Криско ще представи „Нашият живот“ за първи път на сцена и обещава супер взрив в хитовия столичен клуб. Видеото към песента е заснето в Габрово, в първото светско училище в България – Национална Априловска гимназия, където е учил рапър №1. В клипа взимат участие съученици и класният ръководител на Криско. Песента е със специалното участие на BON-BON, а самият изпълнител споделя, че е с тотално различно звучене и послание от досегашото му творчество.

Преди появата на Криско в :PM CLUB, King Vanity Black ще загрее публиката с уникалното денс шоу на професионалните танцьори Пачо и Здравко и бийтовете на хип-хоп титаните зад пулта DJ Big Bo и DJ Go-Go. Верен на своя стил, хитовият изпълнител ще се включи в купона с най-яките си песни “Ideal Petroff”, „Било кво‘т било”, „Видимо доволни”, както и продуцираната от него песен на една от фаворитките в трети сезон на X Factor – Гери Никол „Ела и си вземи”. Без съмнение, парчето се превърна в тоталния хит на лято 2015, превземайки всички музикалните класации.

2015-та бе суперуспешна за Криско. Освен изпълнител и продуцент на мега хитове, някои от които достигат над 15 000 000 гледания в онлайн пространството, той стана любимец на публиката в тв шоуто “Като две капки вода”, в което показа, че притежава и отлични актьорски качества. За поредна година рапърът взе участие в Coca-Cola Happy Energy Tour и е сред “70-те най-влиятелни български личности”, в класацията на Forbes България. През лятото, Криско бе поканен за жури на най-голямото музикално шоу X Factor България, и през този сезон ще бъде ментор на отбора на момичетата.

Continue Reading
Advertisement