Connect with us

Музика

Криско с премиера на нов сингъл и първи гост в обновеният Club Mascara

Avatar

Публикувано

на

Mascara Krisko22.01

Хитовият хип-хоп продуцент и изпълнител ще представи горещия си клубен хит „Наздраве“, на сцената на новото черно парти на София DIAMOND BLACK

 На 22 януари, петък, първи гост на сцената на обновеният столичен Club Mascara ще бъде Криско, с ексклузивна премиера на най-новия му музикален проект „Наздраве“. Новото черно парти на София – Diamond Black, което набира все по-голяма популярност от откриването на клуба в края на 2015-та, ще избухне с пълна сила с горещите хип-хоп бийтове на DJ Ray Bon и VKO, както и денс шоуто на професионалните танцьори Pacho & Zdravko.

 Ден след старта на новото видео на Криско в интернет на 18 януари, хитовият рапър и продуцент ще представи песента в телевизионния ефир на 19 януари, в последният елиминационен епизод на X Factor.

 Новият хит ще бъде представен за първи път пред хип-хоп феновете в София на 22 януари, на сцената на Diamond Black, в легендарния Club Mascara. Музика, текст и аранжимент – Криско, режисьор Кирил Кирилов – Кико (X Factor и „Като две капки вода“). Както казва рапър N1 в България: „Пригответе се за мръсен клубен трошач“.

 Club Mascara – бъди част от легендата!

Advertisement
Continue Reading
Advertisement