Connect with us

Кино

„Круела“ с нов зрелищен трейлър

Avatar

Публикувано

на

image004

Тя е огън. Тя е кралицата на злото. Тя е Ема Стоун, която влиза в ролята на култовата и неподражаема Круела. Най-новата екранизация, вдъхновена от един от най-емблематичните злодеи на Дисни, подарява на зрителите възможността да надникат отвъд ексцентричната, забележителна визия и да разберат какво се крие в душата на Круела, красиво обгърната в животинска кожа и студен, поразяващ поглед.

Новият трейлър на дългоочакваната продукция разгръща нова страница от впечатляващата история на фона на пънк-рок революцията в мистериозния Лондон през 70-те години. Естела е умно и красиво момиче, което мечтае да наложи името си в редиците на най-влиятелните в света на модата. Началото на нейния път обаче е белязан от съдбоносна среща с двама крадци, с които „завладяват“ Лондон и вместо към света на модата, се отправят стремглаво към света на неприятностите.

Талантът на Круела попада в полезрението на Баронеса фон Хелман (двукратната носителка на „Оскар“ Ема Томпсън), модна легенда, известна с убийствените си стил и класа. Запознанството им предизвиква вълна от събития, които ще извадят наяве неподозирани тайни и ще разкрият тъмната страна на Естела.

Дали злото идва само и колко коства, за да се превърнеш в най-лошата версия на себе си, ще разберем с грандиозната продукция на Дисни съвсем скоро.

Режисьор на Круела е Крейг Гилеспи, а носителките на „Оскар“ Ема Стоун и Ема Томпсън си партнират с още звезди, сред които  Джоел Фрай, Емили Бийчъм, Марк Стронг и др.

Advertisement

Подгответе се за стил, класа и невероятна история с привкус на зло заедно с Круела, която завладява кината този май!

Continue Reading
Advertisement