Connect with us

Tехнологии

КУЛА ОТ КАРТИ БЕ ПОСТРОЕНА ВЪРХУ РАБОТЕЩА ПЕРАЛНА МАШИНА НА LG

Avatar

Публикувано

на

LG CENTUM WM GUINNESS WORLD RECORD 2

Centum System™ на LG влезе в рекордите на Гинес, елиминирайки почти всички вибрации и шум

„Ние сме възхитени от Браян. Той постигна целта си, като едновременно с това ни помогна да демонстрираме по неповторим начин технологичните иновации, които съществуват в съвременните домакински уреди”, заяви Джо Сеонг-Джин, изпълнителен директор и президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solutions Company. „Уредите не трябва да бъдат възприемани като шумни, разрушителни машини. Днес те са компания, която може да съществува ненатрапчиво във всяка кухня. Това, разбиващо всички рекорди събитие, беше доста креативен начин да го докажем.”

Уникалната Centum System™ на LG използва нова система за гасене, използвайки амортисьори, подобни на тези, които се използват при автомобилите. Тази система значително намалява вибрациите и нивата на шума. Премахвайки традиционните пружини за закрепване на барабана, пералните Centum System™ разполагат с един от най-тихите работни режими на пазара. Те отделят едва 67 dB1шум, което е еквивалентно на обикновен разговор. Освен това, с по-малко подвижни части се образува и по-малко триене, което е водеща причина за износване на пералните машини. LG е толкова уверена в технологичните предимства на моторите си Inverter Direct Drive, използвани в пералните Centum System, че го демонстрира с 20-годишна гаранция, която е два пъти по-дълга от най-високите стандарти в индустрията.

1Тествани от LG Lab в съответствие с IEC стандартите. Базирано на 12 килограмово пране на режим Cotton Large центрофука на 1,400RPM.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“640″]LG CENTUM WM GUINNESS WORLD RECORD 4[/media-credit]

Advertisement
Continue Reading
Advertisement