Connect with us

Lifestyle

Кулинарно бижу отваря врати в българско село

Avatar

Публикувано

на

Anna Gianfranco

снимка: ПР

Бутиков ресторант Dieci (от италиански: десет /10), луксозна кулинарна концепция от шеф Джанфранко Киарини и съпругата му и управител Анна Киарини, отваря врати на 14-ти май 2021.

Dieci се намира в сърцето на живописното село Девино, област Търговище, заобиколено от преливащи се хълмове и красиви гори. Семейство Киарини предлага уникално, отпускащо и интимно кулинарно преживяване за десетима госта на вечер.

10-степенното дегустационно меню на Dieci е кулинарно пътешествие през различните региони на България, пресъздадено с италианска и средиземноморска душевност. Кулинарното предложение е творчески уникално за целия регион. То е наслада и подарък за всички познавачи на високата фюжън кулинария, както и за любителите на българския тероар и продуктовите трансформации през различните сезони.

За повече информация моля посетете: www.dieciboutique.com

Advertisement

С нетърпение очакваме да ви посрещнем в Dieci, където Италианската Креативност среща Българското Вдъхновение“, каза шеф Джанфранко Киарини. “Dieci не е резултат от случайността, нито импулс. Ресторант Dieci по-скоро е мечта, пораствала с години. Резултат от инженеринга на перфектния кулинарен бизнес в съчетание с перфектната интимна атмосфера за нашите гости.“

За контактиШеф Джанфранко Киарини – info@dieciboutique.com +359 888 647 788

Autum 2020 14

Continue Reading
Advertisement