Connect with us

Lifestyle

Култовата група C-Block се отдаде на шопинг в Мол Марково Тепе

Avatar

Публикувано

на

фотокредит: вестник „Марица“

През почивните дни, музикантите от култовата група C-Block се отдадоха на дълга разходка и шопинг терапия в Мол Марково Тепе.  Немските символи на диско ерата от 90-те години с удоволствие разгледаха магазините и зоната за забавления в най-актуалното място в града под тепетата. По повод кампанията Щур петък, много от търговските марки бяха свалили цените от -50% до -70% за всички свои клиенти, а хип-хопърите се възползваха от намаленията и напазаруваха дрехи и аксесоари.

Повече от час продължи техния маратон в мола, а компания им правеше Румънеца. Звездите, които преди години взривявяха чартовете със своите диско хитове, не отказаха на нито един от посетителите в Мол Марково Тепе снимка или автограф, а с по-напористите разменяха и по някоя реплика.

Изпълнителите от C-Block заявиха, че Пловдив е невероятно красив град, а публиката  много топла и сърдечна. На финал те обещаха отново да посетят втория по големина град в България, а защо не и да изнесат концерт в търговския и развлекателен център.

Мол Марково Тепе се намира на бул.”Руски” № 54, на пешеходно разстояние от централната главна улица на града и е лесно достъпен с автомобил и градски транспорт.

Advertisement

Следете официалната интернет страница на Мол Марково Тепе-  http://markovotepemall.bg/ и Facebook – www.facebook.com/MarkovoTepeMall/

Continue Reading
Advertisement