Connect with us

Музика

Култовият A.Skillz с безплатно парти в България

Avatar

Публикувано

на

Един от най-добрите съвременни dance и breakbeat артисти идва в България за избухващо танцувално парти! На 30 юни A.Skillz ще се развихри зад дековете на откритата сцена в Маймунарника!

Невероятните технически умения и индивидуалният му подход към всяка публика, превръщат британския DJ в неизменен фактор в най-добрите breakbeat партита и фестивали по света! В сетовете си A.Skillz комбинира funk, drum’n’bass и dubstep, и не се притеснява да експериментира с музикални емблеми като James Brown, Queen, Beatles или Sting. Без значение дали е в клуб или на голяма фестивална сцена, музиката му винаги успява да разтанцува хората наоколо.

[media-credit id=2 align=“alignleft“ width=“640″]ASkillz2[/media-credit]

Освен като диджей, A.Skillz е популярен и със своите иновативни ремикси на гиганти от всички жанрове  – от рок легендите Queen, през съвременни имена в денс музиката, като Don Diablo, до британските соул звезди Smoove & Turrell. Връзката между всички тях са съвременни бийтове, конструирани така, че да не оставят никого безразличен.

Освен брит звездата, зад пулта в Маймунарника ще застанат и няколко български диджеи, без които трудно бихме си представили хип-хоп сцената у нас – Unkle Billy, Harry Up, Funktool.

Началото е в 18.00 часа, а входът е свободен!

Advertisement

[media-credit id=2 align=“alignleft“ width=“640″]ASkillz1[/media-credit]

Партито с A.Skillz е част от Тuborg Night Edition Parties – поредица 40 експлозивни клубни партита и концерти, които ще се състоят до края на годината в София и Пловдив. Традиционно марката подкрепя култови музикални събития, като тази година година фокусът е върху клубната сцена в двата най-големи града в България. Избраните събития ще се провеждат в партниращи клубове и заведения, с участието на едни от най-известните български и чуждестранни артисти и DJ-и.

Събитията в Маймунарника се провеждат с подкрепата на Радио Z-Rock, Offnews.bg, Djambore.com, Metalhangar18.com, Meloman.bg, WeRock.bg, Vibes.bg, Metalhall.net, Stand.bg, Rocklivebg.com, Rockthenight.eu

Tuborg The Green Edition във Facebook:  https://www.facebook.com/events/1014028075359654/

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“640″]ASkillz[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement