Connect with us

Общество

„КУПАТА НА COCA-COLA: ДВИЖИ СЕ!“ ПРОДЪЛЖАВА С МАЧОВЕТЕ ЗА ЗОНА РУСЕ

Avatar

Публикувано

на

Coca Cola Cup Ruse

След зона Велико Търново, домакин на „Купата на Coca-Cola: Движи се!“ ще бъде град Русе. На 21 май (събота) точно в 10.00 часа ще бъде даден старт на мачовете, които ще определят представителя на зона Русе на големия финал от турнира. 23 отбора от региона ще премерят сили в надпреварата, която ще се състои в спортен център „Арена Русе“. Жителите на крайдунавския град ще станат част от футболния празник, а победителите в зоналния турнир ще си спечелят място на финалите между 17-19 юни 2016 г. в София и ще се борят за голямата награда в „Купата на Coca-Cola: Движи се!“ – посещение на мач от полуфиналите на UEFA EURO 2016 г.

Много приятни емоции, танци, забавления и награди очакват поддръжниците на футболните отбори в Русе. Поп звездата Михаела Маринова ще се погрижи за доброто настроение на стадиона. Освен че ще представи някои от своите хитови песни, младата певица ще демонстрира танцовите си умения и ще потанцува заедно със своите фенове в специално организирания кът „Раздвижи своя талант“.

[media-credit id=2 align=“alignleft“ width=“640″]Mihaela Kristian[/media-credit]

Вече няколко месеца по ред Михаела Маринова и Кристиян Костов пътуват из България, за да се забавляват и да се включат в игрите, които организаторите на „Купата на Coca-Cola: Движи се!“ са подготвили. Тази година Михаела Маринова мотивира футболните запалянковци и фенове не само на стадиона, но и извън него. Заедно с двукратния параолимпийски шампион в дисциплината „Скок дължина“ Михаил Христов и поп дивата Михаела Филева те отправят различни предизвикателства към подрастващите в платформите Facebook и MySPARX.

В момента тече и десетото по ред предизвикателство към феновете под надслов „10-ти кръг: Най-добрият“, отправено от Михаил Христов, който покани феновете да покажат кой е най-добрият играч, като изпратят видео, снимка или текст. Феновете могат да видят предизвикателството на шампиона в MySPARX до 13:00 ч. на 25 май 2016 г. Участниците ще имат шанса да спечелят 14 бр. топки и футболни тениски от „Купата на Coca-Cola 2016“.

Вече 5 поредни години междуучилищният футболен турнир „Купата на Coca-Cola“ мотивира учениците, техните семейства, приятели и учители да споделят заедно положителните емоции от спорта. Спортното състезание се организира от системата на Coca-Cola в България, в партньорство с Министерството на младежта и спорта, Министерството на образованието и науката, Столична община, както и общините Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе и Стара Загора. Тази година за първи път в историята на Купата на Coca-Cola: Движи се! в зона София е включена и нова възрастова група между 14 и 16 години. Отборите победители от всяка община ще имат възможност да се състезават за голямата награда в „Купата на Coca-Cola: Движи се!“, а по традиция всички фенове на футбола могат да подкрепят отбора на своето училище в онлайн платформата на турнира:  www.kupata.bg.

Advertisement

Dviji Se

Continue Reading
Advertisement