Connect with us

Lifestyle

Куп звезди се забавляват на специално парти в Клуб Маскара

Avatar

Публикувано

на

DJ Antoine Clamaran clubMascara 1

DJ Antoine Clamaran, снимка: PR

Клуб Маскара събра под един покрив куп популярни личности, които присъстваха на специалната Grey Goose Night. Поп певицата Марина Кискинова, талантливия дизайнер Николай Божилов, моделката Гери Дончева, риалити героинята от „Фермата“ Мария Гечева, модната шефка Ирина Папазова, Мис Интерконтинентал Даниела Николова, поп изпълнителката Аксиния, Мис България Юлия Юревич, певицата Боряна Баташова, главния редактор на списание Hello!България Станислав Дочев и един от най-желаните ергени в България Демир Доган, участваха в серия от иновативни вкусови експерименти и празнуваха една уникална нощ в компанията на известия френски хаус Dj Антоан Кламаран.

Daniela Nikolova Geri Doncheva Maria Gecheva

Даниела Николова, Гер Дончева, Мария Гечева, снимка: PR

Кламаран заедно с познатият от клубната ни сцена DJ VASQUES забавляваха отбраната публика до малките часове на нощта. Музикантът е известен по цял свят със своите ремикси. Роден е в Париж, където още от малък започва да развива страстта си към миксиране с винилови плочи. Започва кариерата си, като истински DJ през 1982, когато е поканен в парижия клуб Whisky à Gogo Club. В началото на 90-те той е забелязан от Maximum FM – водещата по онова време радиостанция за денс музика в Париж. Впечатлена от техниките му за миксиране, аудиторията на Кламаран все повече се увеличава.

Geri Doncheva

снимка: PR

Advertisement

През 1992 г. заедно с Лорен Потрат  продуцира първата си компилация – „I’ve got music in me“, което го прави един от най-обещаващите Френски продуценти. Парчето е отхвърлено от House Trade Records, но след това е лицензирано от BMG, Франция. От диска са продадени повече от 100 000 броя. Затрупан е с предложения да ремиксира за множество компилации: Carayca, 400HZ, D Plac, LAC, Unchain и House Train, които винаги са били в топ DJ листата на Франция. За миксиране към него се обръщат и доста известни артисти: Глория Естефан, Жан Мишел Жар и др. През 1998 година Кламаран влиза в списъка French top 50 по продажби.

Grey Goose Night 2снимка: PR

През 1999 г. Кламаран решава да се оттегли от комерсиалната сцена. Прекратява работата си по чужди парчета и се завръща към хауса. Започва да продуцира авторска музика и се ориентира към международния пазар. В края на декември компанията Clap production се слива с Penso Positivo (фирма на Клод Моне, друг известен френски DJ).

В момента Кламаран е член на 2 от най-големите парижки клубове: Les Bains Douches и Le Queen.

Continue Reading
Advertisement