Connect with us

Кино

КОСТЕНУРКИТЕ НИНДЖА с продължение през 2016 г

Avatar

Публикувано

на

Екранизацията на любимите на няколко поколения комикси се превърна в тотален хит в САЩ и вече втора поредна седмица оглавява бокс офиса отвъд Океана. Огромният успех на КОСТЕНУРКИТЕ НИНДЖА още през първия уикенд на екран е причината продуцентите да обявят продължението, което ще излезе на големия екран през юни 2016 г. Продуцент на лентата отново ще бъде Майкъл Бей, а сценаристите също ще напишат продължението. „Да знаем, че кино маниаците възприемат Костенурките с такъв ентусиазъм е всичко, за което ние от Paramount Pictures и другите ко-продуценти, сме се надявали. Заедно с нашите партньори Майкъл Бей и Platinum Dunes, както и Цума Заргами и всички в Nickeleodon сме изключително доволни от бокс офиса на филма, неспиращата слава на франчайза и възможността да направим още един филм,“ сподели Брад Грей, Главен оперативен директор на Paramount Pictures.

Само две седмици след световната си премиера КОСТЕНУРКИТЕ НИНДЖА са направили над 117 милиона долара бокс офис в САЩ и над 185 милиона долара по цял свят. В следващите седмици предстои лентата да направи своя дебют и в киносалоните на повече от 40 държави, сред които Великобритания, Германия и Гърция.

В България премиерата на КОСТЕНУРКТИЕ НИНДЖА ще бъде зи петък, 22 август, на 3D и IMAX 3D. Любимите костенурки Донатело, Рафаело, Микеланджело и Леонардо ще можем да видим и в революционния формат 4DX, който прави изживяването още по-реалистично.

Continue Reading
Advertisement