Connect with us

EDM

Легендарният Hernan Cattaneo със съботно парти в YALTA CLUB

Avatar

Публикувано

на

Hernan Cattaneo 1

снимка: ПР

Този уикенд в YALTA CLUB предстои поредния парти уикенд с две запомнящи се събития. На 13 април (петък) празнуваме рожденния ден на Elegant Touch, заедно с RUNO и  Impérieux в Room 1 . Съботната вечер (14 април) ще бъде в ръцете на легендарния Hernan Cattaneo, който се завръща в Room 1 на клуба за удължен сет без прекъсване от 23:30 до 07:00.

Петък 13-и е денят в който концепцията Elegant Touch отбелязва 4 години от създаването си в YALTA CLUB. По случая, резидента на клуба RUNO кани Impérieux от Atlant Recordings. Той е млад талант, чийто стил може да бъде определен като умела смесица от Dance/Melancholic/Techno. Сред имената, които имат влияние върху музикалните му предпочитания, спадат Dixon, Mano Le Tough, &ME и други. Продуцентската му кариера води началото си от берлинския лейбъл Keller, а вторият му релийз за Atlant Recordings – ‘Consciously Isolated EP’, успява да привлече вниманието и да попадне в плейлиста на имена като Âme, Dixon, Trikk и много други.  В Room 1 ще станам свидетели на back 2 back сет от RUNO и Impérieux, който ще ни отведе на едно дълбоко и мелодично пътуване, комбинирано с афро ритми.

На 14 април посрещаме любимеца на българската публика, аржентинеца Hernan Cattaneo за удължен сет в Room 1 на YALTA CUB. Диджеят, който е дълбоко запознат с хаус музиката и нейните корени, започва музикалното си пътуване в средата на 80-те в Буенос Айрес. В момента, той е един от безспорните легенди на световната сцена като DJ, продуцент и представител на широко признати лейбъли. Лейбълът на John Digweed – Bedrock, Hacienda Records в Манчестър или Ministry of Sound – всички те са имали нужда от студийните умения на Cattaneo в даден момент през годините. Той е и един от избраните артисти, които намират място в топ 100 класацията на DJ Mag вече повече от десетилетие. Аржентинецът, който продължава да вдъхновява хиляди любители на електронната музика ще се завърне още веднъж в България за удължен сет без прекъсване в YALTA CLUB.

За 14 април YALTA CLUB отново предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва да изпратите имената си до 24 часа преди партито на info@yaltaclub.com

Advertisement

Билети за събитието могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 10 лв за 13 април и 20 лв за 14 април.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.

Continue Reading
Advertisement