Connect with us

Музика

„Легендите“ с два ексклузивни клубни концерта през февруари

Avatar

Публикувано

на

На 5 и 6 февруари супергрупата „Легендите“ ще изпълнят своя звезден репертоар от най-добрите български рок парчета от последните 40 години в два ексклузивни концерта на сцената на столичния Sofia Live Club. Участието на „Легендите“ идва само два месеца след края на първото им национално турне и концерта им в Зала 1 на НДК в София. Тогава залата беше разпродадена дни преди събитието и много от феновете не успяха да се сдобият с билети.

През февруари всички те ще могат да се срещнат с Йордан Караджов от Сигнал, Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от Тангра в една по-интимна клубна атмосфера. Рокаджиите ще демонстрират музикалното си майсторство само за избрана публика от истински почитатели.

Сет листът на групата ще включва тоталните хитове като „Богатство“, „Нашият град“, „Сто години“, „Нямаше кой да ни каже“, „Другия“, „Обещание“, „Може би“, „Любовта, без която не можем“, „Пак ще се прегърнем“, „Има ли цветя“, „Оловният войник“, „Жулиета“, „След десет години“, „Сбогом“, „Ледено момиче“, „Да те жадувам“, изпълнени в оригиналните им аранжименти.

Ако искате да станете част от незабравимото бутиково преживяване на клубните концерти на „Легендите“ в София през февруари, вече може да си закупите билети в мрежата на Eventim.bg: http://www.eventim.bg/bg/bileti/legendite-sofia-live-club-420978/event.html#

Билетите на предварителна продажба са на цена от 40 лева.

Advertisement

Вижте „Легендите“ във Facebook на:  https://www.facebook.com/TheLegendsBG

 

 

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement