Connect with us

Lifestyle

Лен: Материя номер 1 за лятото

Avatar

Публикувано

на

Безспорно, ленът е материята, която свързваме с лятото. Естествен, разпознаваем и изискан – той не остава незабелязан и преминава през годините, без да губи своята актуалност. Дрехите от лен са непреходни и по тази причина си струва да бъдат част от гардероба ни. Ленът се комбинира добре и с други материи, като водеща е цветовата хармония. Колекция пролет-лято 2020 на DiKa отделя специално внимание на ленените облекла. Цветовете са класически: бяло, нюанси на синьо, беж, земни тонове. Рокли тип „прегърни ме“, ризи със свободен силует, елегантни панталони, шорти – модели за всеки вкус и повод. Ленените облекла придават луксозно излъчване и на най-семплия и изчистен стайлинг, те са лесни и приятни за носене и в офиса, и на плажа.

Качествата на лена

Ленът е висококачествена, естествена материя. Той е дишащ, лек, с гладка повърхност с матов гланц. Поддържа усещане за прохлада в горещите летни дни. Ленените нишки са много здрави и затова качественият лен става по-хубав след поредица изпирания.  Като материя е по-стегнат е от памука и има благородно излъчване.

Любима комбинация

Бяла ленена риза и сини дънкови панталони е класика, която винаги изглежда стилно. Подходяща за всякакви случаи през лятото – в града или на курорт, с нея можем да сме сигурни, че изглеждаме чудесно. Гарантираме, че и ще се чувствате така! Допълваме с ленен шал в преливащо синьо и бяло и сме готови.

Advertisement

Повече модни предложения можете да откриете на сайта на модна къща DIKA.

Continue Reading
Advertisement