Connect with us

Музика

Лили Иванова подкрепи новия албум на Божидар Василев и Симо Желязков

Avatar

Публикувано

на

Лили Иванова подкрепи новите български изпълнители Божидар Василев- Trombobby и Симо Желязков и техния нов албум „Всичко е Наред“

След “The year without a summer”, който излезе през май 2019 г., Trombobby и C-MO (познати от работата си с DAYO, Funky Miracle, SouthWick, Desy и много други) представят новия си микстейп „Всичко е Наред“.

Идеята за него идва от ремикса на Trombobby на песента “Събота Вечер”, който достига до Лили Иванова благодарение на Мартен Роберто. След като харесва това, което чува, примата предоставя огромна част от дискографията си именно на тях, благодарение на което се реализира „Всичко е Наред“.

„“Всичко е Наред“ се получи като естествено продължение на “The Year Without a Summer” и дойде време да го споделим с вас. Изключително благодарни сме на неповторимата Лили Иванова, която хареса наш трак с неин семпъл и ни предостави огромна част от дискографията си, която даде отправна точка на “Всичко е Наред”. „ – споделя Божидар Василев- Trombobby, който е и продуцент на проекта.

Всички осем композиции съдържат семпъл от дискографията на примата на българската музика , но само в “Събота Вечер” можем да чуем гласа на Лили Иванова. Специален гост в този микстейп е Жлъч, който ни въвежда с първото парче, защото именно градска легенда като него е редно да открие това, което съвсем скоро всички ще можем да чуем.

Advertisement

„Създадохме „Всичко е наред“ от нуждата да слушаме това, което ни харесва и сме изключително щастливи, че го реализирахме с хората, които искахме: Деси Андонова, Жлъч, Григовор, Радо Казасов, Евден Димитров, Петър Йотов, Христо Рачев, Мартен Роберто и разбира се, Лили Иванова. „ – споделят Боби и Симо.