Connect with us

Lifestyle

Любимата серия на жените NIVEA Q10 Energy вече е с нова, по-ефективна формула

Avatar

Публикувано

на

Ампули с Витамин С NIVEA Q10 ENERGY scaled

Ампули с витамин C NIVEA Q10 Energy е последното попълнение в портфолиото на марка №1 в грижата за кожата. Ампулите възвръщат здравия вид и блясък на кожата и премахват следите от умора благодарение на мощното действие на три антиоксиданта и натурален екстракт от портокал. Всяка ампула съдържа 100% идентичен с кожата коензим Q10, витамин C и витамин Е, които стимулират здравословния блясък на кожата. Абсорбират се незабавно от кожата и я подготвят за действието на дневен или нощен крем. Интензивната грижа осигурява дълготрайна хидратация за 24 часа, а само след 7 дни фините линии и уморения вид на кожата видимо намаляват.

Стресът, дехидратацията, UVA лъчението и свободните радикали играят основна роля за преждевременно стареене на кожата. Ако не е добре защитена от тях, дори младата кожа може да покаже ранни признаци на преждевременно стареене. Обновената гама NIVEA Q10 Energy е специално разработена за нуждите и начина на живот на жените между 25 и 35 години, като активната ѝ формула съдържа три ефективни антиоксиданта:

  • Коензим Q10 присъства във всяка кожна клетка, но с течение на времето нивото му намалява. Q10 осигурява енергия и защита на кожата, като естествено се бори с процеса на стареене.
  • Влиянията на околната среда като UV лъчение или замърсяване са основните причини за стареенето на кожата. Витамин С предлага ефективна защита срещу свободните радикали.
  • Витамин Е помага за защитата на кожата, регенерира уврежданията на кожната бариера и подобрява способността на кожата да задържа влагата.

Високоефективната формула се съдържа във всички продукти от серията NIVEA Q10 Energy – дневен, нощен, околоочен крем, енергизиращи серумни перли, ампули и лист маска.

Най-ефективният подход е последователно придържане към една и съща гама продукти. По този начин всички продукти се допълват и това гарантира постигането на оптимален резултат.

Изпитайте силата на трите антиоксиданта в комбинация с натурален екстракт от портокал и подсигурете по-свеж и сияен вид на кожата на лицето си.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement