Connect with us

Събития

Любо Киров гостува на Hacienda Beach

Avatar

Публикувано

на

Любо Киров, маестро Живко Петров, Калин Вельов и Ангел Дюлгеров доказаха на публиката в Hacienda Beach, че животът наистина е прекрасен. Традиционно, морското заведение донесе доброто настроение и засили жаждата към качествената българска музика. А точно този този звезден състав безспорно е станал синоним на отлични музикални превъплъщения, изпълнени с чувството на Любо, енергията на Калин и аранжимента на Живко. В препълненото заведение прозвучаха всички хитове на бившият вокал на група „Те“, а аплодисментите не спираха през цялата нощ. Любо дори бе извикан два пъти на бис и почти взриви публиката с неостаряващото парче „Има ли цветя“, което е създадено преди 14 години.

Любо сподели, че лятото му е пълно с концерти и е имал малко време за плаж. Освен участията си той е зает и с кастингите на музикалното риалити X Фактор, което стартира от тази есен по Нова ТВ.

Изпълнителят и неговите колеги бяха бурно аплодирани от тв продуцент Андрей Арнаудов, моделката Бориса Тютюнджиева, Деси Зидарова и поп-певицата Вяра Атова, която в края на вечерта представи премиерно новият си клип, който е заснет на Hacienda Beach.

До края на лятото продължават участията на български изпълнители. На 19 август ще се вихри черно парти с Били Хлапето и Lexus, на 21 август в Hacienda Beach ще гостува Орлин Павлов, а на 26 август Део, Лео и Играта.

https://www.facebook.com/haciendabeach?fref=ts

Advertisement