Connect with us

Музика

Лятото започва с фестивални емоции от Z-Rock

Avatar

Публикувано

на

5dd2d28a 9215 4643 a31d 7f82c5042c1d

Z-Rock ще зарадва феновете си с билети за първото издание на рок фестивала Hills of Rock в Пловдив. Сред големите имена, които ще покорят тепетата през юни са Guano Apes, Three Days Grace и Evanescence. Като официален медиен партньор на събитието Z-Rock стартира нова игра в ефира от 25 май до 7 юни включително. Всеки ден двама късметлии ще печелят билет за концертите от фестивала, “meet and greet” пропуски и допълнителни специални подаръци.

Слушателите на Z-Rock могат да участват в играта, като отгатнат музикалната загадка на деня, която ще бъде излъчана на всеки час. Верните отговори трябва да бъдат изпращани на имейл radio@zrock.bg, а анонсирането на печелившите ще бъде в 18ч. в предаването на Краси Москов “Hijack Show”.

Рок радиото на България ще предава пряко за рок феновете от специално мобилно  студио от центъра на горещите събития. В програмата се очаква да вземат участие над 30 артисти и групи. Наред известни групи като Raveneye, Imminence, Existance и др., ще видим и актуални имена от съседни балкански държави. От българска страна ще участват групи като Sevi, Siluet, Krossfire, Hayes & Y, Dream Skiller и др.

Фестивалът ще се проведе в парка около Гребен канал Пловдив, като главната сцена ще бъде изградена на терена на стадион Пловдив (без трибуните да бъдат използвани), а двете допълнителни сцени ще бъдат разположени около него, за да се избегне смесването на звуците.

Билети за събитието можете да намерите в OMV, The Mall, билетен център НДК, билетната каса пред община Пловдив, магазини “НА ТЪМНО”, както и и онлайн на Eventim.bg и TicketPro.bg онлайн на Eventim.bg и TicketPro.bg

Advertisement

Z-Rock е модерно и динамично рок радио, без аналог в българския ефир. Рок радиото на България бележи челни позиции във възрастовите категории 25 – 45 и 25 – 54, според проучванията на радио аудиториите в страната.

Continue Reading
Advertisement