Connect with us

EDM

Лятото идва с CACAO BEACH CLUB

Avatar

Публикувано

на

CacaoBeach

Прогноза за хубаво време и музикални изгреви предвижда един от най-добрите клубове в света в класацията на DJ MAG – CACAO BEACH CLUB. Началото на поредицата от специални събития на морски бряг ще бъде дадено на 4 юни. Зад пулта ще застанат OLIVIER GIACOMOTTO & KIKO, а DJ DESO ще се погрижи за откриващия сет.

OLIVIER GIACOMOTTO е един изключително опитен и интересен артист. Освен с високи позиции в класацията на най-големия онлайн магазин за продажба на електронна музика, GIACOMOTTO изпъква силно както със собствени продукции, така и с колаборациите с други артисти. Парчета, подписани от OLIVIER, можем да чуем в лейбъли като Get Physical, Noir Music, Definitive Recordings, Plus 8, Toolroom Records. Всичко това се допълва от факта, че френският диджей продуцира филмова музика („Date Night“, “The Red Mam”). Taзи многопластовата музикална същност на OLIVIER ще се разкрие на 4 юли, когато той ще свири заедно с KIKO. Един артист, който постоянно надминава себе си с поредица от успехи, като включването на негов трак в класацията на Mixmag Top 10 за най-слушани парчета по време на Coachella 2015. Към тях ще се присъедини и един от любимите български диджеи DESO.

За да посрещнем лятото заедно!

Пълната програма, както и повече информация за предстоящите партита, очаквайте скоро или следете https://www.facebook.com/CACAOBEACH и http://www.cacaobeach.bg/.
Билети на цена от 20 лв. ще се продават на входа на клуба.

Continue Reading
Advertisement