Connect with us

Lifestyle

Магазини TOMMY HILFIGER отварят врати

Avatar

Публикувано

на

large Winnie Harlow Hayley Baldwin Tommy Icons BTS Fall 18 High Res
снимка: ПР

Tommy Hilfiger с радост приветства своите почитатели обратно в магазините! Новите колекции за сезон Пролет 2020 са налични и очакват феновете на марката в Paradise Center, Serdika Center и The Mall, за да отпразнуват заедно предстоящото лято.

Безопасността и здравето на служителите в магазина и клиентите остава основен и най-значим приоритет. При отварянето на магазините, поредица от стриктни мерки за здраве и безопасност, съобразени с регулациите наложени от българското правителство, се съблюдават, за да се подсигури възможно най-безопасното връщане в света на TOMMY HILFIGER.

Всеки от магазините разполага със следните материали, за да бъдат клиенти и служители максимално информирани и защитени:

  • Инструкции за Здраве и Безопасност са поставени на видими места в магазините за лесен достъп и запознаване с новите процедури.
  • В магазините се допуска ограничен брой хора.  Това е допълнително разяснено с табели на входа и стикери, оказващи точния брой.
  • Дистанция от 2 метра е задължителна за всички служители и клиенти. Табели и стикери в магазините и на касите допълнително указват необходимото разстояние, което трябва да се спазва.
  • В пробните не се допускат двама клиенти едновременно. Екипът в магазина дезинфекцира пробните след всяко използване.
  • Безконтактните плащания са препоръчителни. Плащания в кеш продължават да се приемат, но при завишени хигиенни мерки, които изключват нуждата от физически контакт.

Магазините на Tommy Hilfiger в България са отворени от понеделник, 18 май 2020 г. Марката празнува това с отстъпки до -30% за своите феновете. Tommy Hilfiger се вълнува да те посрещне отново в магазините!

Continue Reading
Advertisement