Connect with us

Музика

Маги Джанаварова посреща лятото с баладата „Сама“

Avatar

Публикувано

на

 Фотокредит: Георги Муков

Певицата с един от най-запомнящите се и пленяващи гласове в българската музика Маги Джанаварова посреща лятото с ар енд би баладата „Сама“. След повече от две години работа по песента, почитателите вече могат да й се насладят, заедно с красивото арт видео, което показва красотата на българската природа.

„Един ден Нора Караиванова за пореден път ми сподели, че е написала нова песен и ми предложи да я чуя. Аз се буквално се влюбих в нея и всеки път, когато се виждахме исках да ми я пуска. И след един ден в студиото на Dexter, тя ми каза: „Подарявам ти „Сама“, искам да ти я подаря!“. Това е един от най-хубавите подаръци, които някой някога ми е правил!“, разказва Маги Джанаварова.

Видеото на „Сама“ е заснето в красивите гори на село Владая, разположено в северозападните поли на Витоша. Именно там целият екип открива природната картина, която в допълнение с арт инсталациите, дело на Дия Николова най-добре ще предаде цялата емоция, която носи проекта. Във видеото за първи път Маги Джанаварова свири на виолончело, което до момента не беше използвала в музиката си.
„Работихме по „Сама“ много дълго време. Въпреки, че предстои лято, реших да я пусна точно сега, защото такова е силното ми вътрешно усещане. Аз имах определена насока, в която да се развие песента – исках да е тежко ар енд би, това е любимият ми стил музика. Надявам се хората да усетят цялата любов и емоция, която вложихме в проекта“, споделя още певицата.
„Сама“ е по текст на Нора Караиванова и Маги Джанаварова, музика на Нора Караиванова и Васко Иванов – Dexter, и аранжимент на Васко Иванов – Dexter. За видеото към песента певицата се довери за пореден път на режисьора Виктор Антонов – Rikk, оператор е Радослав Гочев, арт инсталациите и бижутата са на Дия Николова от Krepej Accessories, а за грима и косата на Маги Джанаварова се погрижи Марина Младенова.
„Сама“ се реализира с подкрепата на Музикаутор.

 

Advertisement

Маги Джанаварова е родена на 25 март 1988г. в гр. Велико Търново. Завършва СОУ „Емилиян Станев“ през 2007 година със специалност естрадно пеене с вокален педагог Мария Касабова. След това продължава висшето си образование в НМА „Панчо Владигеров“ в София, специалност поп и джаз пеене в класа на доц. Алис Боварян. През 2009 г. печели музикалното риалити “Music Idol 3” на България и Македония. Подписва договор с „Вирджиния Рекърдс” и заедно с тях създава първия си албум „Първа стъпка“. Първият официален видеоклип е към първата песен на Маги – „Трябва да знам”, по-късно излиза и дуетът й с Миро „Светът е мой“. През септември 2011г. продължава кариерата си като самопродуциращ се артист. През същата година издава песента „Call my name“. Работи заедно с Dj DIASS по проектите „Music, set me free“ и „Found myself“. През 2013г. записва песен заедно със 100 КИЛА „Моето радио“ и тя става една от най-ротираните песни в родния ефир за годината, а през 2014г. дуетът й с Бобо „1 минута“ затвърждава позицията й на музикалната сцена. Същата година започва работа с един от най-бързо развиващите се брандове Megz. През 2015г., издава самостоятелната си песен „Чакам те“, в която е по-секси от всякога, и която става едно от най-слушаните парчета за лятото. Миналата година певицата предстви и дуетната си песен с Нора Караиванова „DIVA“.

Continue Reading
Advertisement