Connect with us

Галерия

„Майчина обич“ – книга за силната връзка между майка и дете!

Avatar

Публикувано

на

Clipboard02 scaled

Специална книга за още по-специален повод! Издателство „Софтпрес“ отбелязва Деня на майката с красиво илюстровано детско издание – „Майчина обич“.

Мама е целият свят, а ти за нея – вселена! Това е посланието, зад което застават Диана Александрова и Свилен Димитров в „Майчина обич“, и опаковат в думи и картини най-истинското и съкровено чувство – обичта между майка и дете, в съвършен подарък за 8 март.

С мама започва всяко начало. Познава те още преди първата среща, обича те оттук до безкрайността. Мама е топла прегръдка, в която се сгушваш, когато те е страх, и нежна милувка, която изтрива сълзите. Мама е силна, смела и добра. Твоят най-голям почитател, верен приятел и мъдър учител. Тя е твоят супергерой – винаги до теб дори когато не сте заедно.

Връзката между майка и дете е магия, която автор и художник пресъздават в „Майчина обич“. Книгата на Диана Александрова излиза първо на английски език в САЩ, а днес вече се радва и на български превод от талантливата детска писателка и преводачка Ангелина Жекова. Закачливите рими са придружени от изящния рисунък на художника Свилен Димитров и заедно са напоили страниците с топлина, нежност и уют.

Между две корици е събрана цялата майчина обич на света – котета, коали, мечета и октоподи разказват за безрезервната любов. А в края на книгата читателите ще намерят любопитни факти за животните и грижите, с които техните майки ги даряват. И макар на вид различни, в сърцата си всички са еднакви – отдадени завинаги на своите деца.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement