Connect with us

Музика

Марина Кискинова и Lexus зададоха ритъма на „Златната игла 2015”

Avatar

Публикувано

на

За първи път най-престижният моден форум у нас „Златната игла” стана арена не само на фешън страсти, а и на качествена българска музика. Организаторът на събитието проф. Любомир Стойков подаде ръка на младата и талантлива певица Марина Кискинова, която направи премиерата на новия си дует „Какво си мислиш” с Майкъл Флеминг – Lexus и специланото участие на танцьорите от VS Dance.

Само два дни след тежките снимки на видеото към „Какво си мислиш”, Марина Кискинова излезе на подиума на „Златната игла” и даде заявка за артист, носещ етикета „качество” във всичко, което прави. Бутиковото присъствие на певицата, заедно с дуетната й половинка и професионалните танцьори добави цвят към модната палитра на престижните награди, които се раздадоха на 31 април в зала „Диамант” на Рамада София Хотел.

„За мен беше чест да получа поканата за участие в „Златната игла” лично от проф. Любомир Стойков. Чувствам се оценена, че ще съм първият музикант в официалната програма на това събитие за мода”, сподели развълнувано Марина.

След края на официалната част, младате певица получи лични поздрави за новия си проект и от големия победител на вечерта – дизейнерът на Romantika Fashion София Борисова, както и от естрадната звезда Силвия Кацарова и нейната дъщеря Теди Кацарова.

Официалната премиера на „Какво си мислиш” предстои с голямо парти в средата на месец април, а Марина обещава, че това ще е едва първата от много изненади, които е подготвила за ценителите на качествената музика тази година.

Advertisement

Marina Kiskinova i VS Dance

Continue Reading
Advertisement