Connect with us

Музика

Мартен Роберто и Николай Данев представят HEARTBEAT

Avatar

Публикувано

на

HEARTBEAT е музика на бъдещето, музика, която радикално се различава от сегашната клубна музика. Албумът е записан в рамките на година, във вдъхновяващата обстановка на звукозаписното студио на Music Clinic Records с едни от най успелите и иновативни музиканти тук.

HEARTBEAT е музика с наситен ритъм. Това е албум, в който историите се разказват от гласовете на едни от най – добрите вокалисти на българската сцена. Свързаността с човека се открива още в обложката, създадена от талантливия дизайнер Георги Панчев. Тя се разгръща в ярките мелодии, наситени със соул, динамизирани от ранното диско.

HEARTBEAT съдържа единадесет трака, три от които ремиксирани. За първи сингъл Мартен Роберто и Николай Данев избират “Funkalized” – трак, съвместна работа с Рут Колева. Към него е заснет и видеоклип с режисьор Иван Москов и ПолинаГерасимова.

HEARTBEAT ще излезе на диск и винил, продуциран съвместно с Music Clinic Records.

Advertisement

В албума участват:

Вокали: Десислава Андонова, Белослава, Любо Киров, Криста, Бобо, Александър Славчев, Волен Милчев.
Музиканти: Мирослав Иванов – китара, Евден Димитров – бас, Антони Рикев – китара, пиано, бас/ Божидар Василев – тромбон, Денис Попстоев – саксофон, Михаил Филипов – пиано.

Continue Reading
Advertisement