Connect with us

Lifestyle

Кои са материите на лятото?

Avatar

Публикувано

на

Пътешествието ни сред природата продължава, като вече насочваме поглед и към морския бряг. Дори и в офиса, DiKa жената не спира да крои планове за пътувания и преживявания на открито.

В тези дни тя избира дрехи от естествени материи: благороден и изискан лен и устойчив коноп. Красиви и леки, тези облекла дават пълен комфорт на тялото и впечатляват с непринуденост и непреходна елегантност.

Естествените материи са приятни и благотворни за носене, придават дискретна елегантност и са по-доброто решение за природата. Те могат да бъдат с растителен (памук, лен, коноп) или – с животински (коприна, вълна) произход.

Като материя, ленът е изключително траен, устойчив и с всяко пране става все по-хубав и мек. На практика, той е с много дълъг живот, което го превръща в добра инвестиция. Конопът също подобрява качествата си след всяко пране и изисква много малко природни ресурси за отглеждане и преработка. По този начин той е добър и за природата. Интересен факт е, че конопът защитава кожата, като по естествен начин филтрира UV лъчите.

Вижте актуалните ни предложения тук.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement