Connect with us

Lifestyle

Матю Макконъхи и Ал Пачино са звездите на седмицата по каналите на FilmBox

Avatar

Публикувано

на

Филми, наситени със спорт и емоции, ще завладеят зрителите

Тази сряда каналите на FilmBox предлагат вълнуващи филми с любими холивудски актьори. Eкшънът „Хазарт“ с участието на Ал Пачино и Матю Макконъкхи ще започне точно в 23:35 ч. по FilmBox Stars, a биографичната продукция „Аутсайдерите“, където в главните роли влизат Кики Палмър и О’Шей Джаксън, ще се излъчи в 7:50 ч. по FilmBox Extra HD.

Филмът „Хазарт“ проследява бурния бизнес на спортните залози. След като се контузва и професионалната му кариера на футболист приключва, Брандън (Матю Макконъхи) заема ролята на спортен коментатор. Той става известен с това, че винаги успява да познае какъв ще бъде резултатът на всеки мач. Един ден на бюрото си намира плик пълен с кеш и предложение за работа, като агент за спортни залагания. Брандън се съгласява и заминава за Вегас да работи рамо до рамо с бизнесмена и комарджия Уолтър Ейбрамс (Ал Пачино). Двамата жънат успехи с хазартния си бизнес и скоро стават като баща и син. Но когато картите на масата се обърнат и клиентите им започват да губят хиляди долари, техният бизнес започва да се разрушава. Гледайте завладяващата драма, която разкрива динамичния свят на хазарта, тази сряда от 23:35 ч. по FilmBox Stars.

„Аутсайдерите“ е американски комедийно-драматичен спортен филм, разказващ историята на Жасмин Плъмър (Кики Палмър), първата жена, участвала във футболния турнир Pop Warner. На 11-годишна възраст Жасмин се чувства самотна и изоставена. Майка ѝ работи от сутрин до вечер, а баща ѝ ги е изоставил. Един ден, докато прекарва време с вуйчо си Къртис (О’Шей Джаксън), той случайно я кара да му подхвърли топката за американски футбол и мигновено вижда нейния талант. След време, Жасмин се включва във футболен отбор на една от най-важните позиции. Не след дълго, отборът ѝ печели много мачове и си извоюва място в турнира Pop Warner, а тя става първото момиче, което участва в него. Гледайте вдъхновяваща история на младата спортистка тази сряда от 7:50 ч. по FilmBox Extra HD.

Continue Reading
Advertisement