Connect with us

EDM

Маями – Ибиса – София: Майсторът на тропикъл хауса Sam Feldt с ексклузивно шоу у нас!

Avatar

Публикувано

на

Истинско лято посред зима! Един от най-горещите млади DJ-и Sam Feldt, за първи път включва България в календара на своето tropical house шоу. Събитието ще се проведе на 25 ноември в Кино център Ню Бояна с начален час 22ч.

Sam Feldt е едно от най вълнуващите нови имена на световната клубна сцена в последните няколко години. Големият му хит Show Me Love дебютира директно на 4-то място в официалния чарт за сингли на Великобритания, а с повече от 130 милиона стриймвания в Spotify и над 40 милиона гледания в YouTube 22-годишният холандец доказано е сред големите фаворити на феновете на електронна музика. Само през 2016-та той участва в редица престижни музикални събития – фестивалите Miami Ultra, Coachella, EXIT, както и резиденция в любимия на всички парти остров Ибиса. Именно като резидънт в Ибиса Sam Feldt утвърждава позицията си на водещ tropical & deep house DJ.

Само за визуалните ефекти на шоуто английската компания-организатор Ellani The Pink Zebra е ангажирала екип от 25 души.

Билетите за събитието могат да се намерят в мрежата на Eventim на цени 50 лв, Първите 100 закупили билети, ще могат да го направят на цена 40лв. Местата са ограничени.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement