Connect with us

Кино

Междузвездни войни Епизод IX и най-новият филм за Индиана Джоунс с потвърдени премиерни дати

Avatar

Публикувано

на

Представители на филмовото студио Дисни анонсираха премиерните дати на ключови заглавия от техния репертоар през следващите години. Следващият епизод от сагата Междузвездни войни Епизод IX ще излезе на голям екран на 24 май 2019 г. Филмът все още няма своето заглавие, но едно е сигурно – две години по-рано феновете по цял свят вече тръпнат в очакване.

Други две заглавия, които вълнуват милиони по цял свят, също получиха своите премиерни дати. Новият филм за легендарния Индиана Джоунс, който ще бъде направен съвместно с Lucasfilms, ще направи своя световен дебют на голям екран на 10 юли 2020 г. Замръзналото кралство – една от анимациите на Дисни, която се превърна в култ за малки и големи, ще зарадва света на 21 ноември 2018 г., когато филмът излиза на голям екран. Четвъртото голямо заглавие на филмовото студио – игралната версия на Цар Лъв, ще оживее в кината на 19 юли 2019 г., режисирана от Джон Фавро, който с Книга за джунглата успя да докаже, че този тип филми имат сигурно място в репертоара на Дисни.

Разбивача Ралф ще се завърне за епичен сблъсък с интернет на 21 ноември 2018 г. Премиерата на още едно любопитно заглавие на Дисни беше обявена – A Wrinkle in Time. Филмът е режисиран от Ейва Джуверней и е с участието на Опра Уинфри, носителката на „Оскар“ Рийз Уидърспун, Крис Пайн, Зак Галифанакис и др. Филмът ще излезе на голям екран по-рано от предвиденото на 3D на 9 март 2018 г.

Continue Reading
Advertisement