Connect with us

Музика

Метълкор със Stampin’ Ground в София

Avatar

Публикувано

на

След като стана ясно, че Stampin’ Ground се събират след дългододишно отсъствие и ще свирят на фестивала Sonisphere в Англия, беше въпрос на време да дочакаме нова тяхна визита и тук. Ето, че вече всичко е потвърдено – британската банда идва в София на 12-ти октомври (тази неделя). Мястото е клуб „8 Ball“ (ул. „Цар Самуил“ 50), а към сметката добавяме още три банди – Eden Demise (идват директно от Гърция, където също са съпорт на Stampin’ Ground), Взрив (които за последните 10 години са свирили точно веднъж в София) и Nebula (новата банда на Били – вокалистката на Dan Koloff).
Stampin Ground са създадени през 1995-та година като една от първите метълкор банди в света. Стилът им и до днес остава почти неподражаем със специфичните грууви моменти, които добавят към звученето си. Последният им албум „A New Darkness Upon Us“, след който се разпаднаха, бе издаден от Century Media, а в момента бандата има амбиции и за нов материал след официалното си възраждане.
Stampin’ ground свириха в софийския Военен клуб преди повече от 10 години и най-после дойде моментът, в който да повторят паметното си шоу от 2004-та.

А най-хубавото е, че момчетата не са загубили и грам от формата си през цялото това време!
Билетите са по 20 лева в магазин 100 Beers (София, ул. „Златовръх” 31 www.100beers.bg), Anonymous Tattoo (София, ул. „6-ти Септември” 33) и онлайн на www.hcspirit.com
В деня на концерта ще се продават само на входа в клуба по 25 лева.

Continue Reading
Advertisement