Connect with us

Lifestyle

Мила Йовович и Джони Уокър в нова комуникационна кампания на агенция United Partners

Avatar

Публикувано

на

Шотландско уиски номер едно в света приветства жена посланик на успеха да се присъедини към движението „The Walkers“.

Холивудската суперзвезда Мила Йовович е новият WALKER герой за Джони Уокър, във вдъхновяваща кампания на United Partners (ПР и маркетинг агенция) и холандската креативна агенция Dept.
Мила Йовович​ ​беше поканена от Diageo и United Partners да се присъедини към втората кампания на рекламата “The Walkers”, след успешното начало с Ейдриън Броуди по-рано тази година. ​​

Точно като историята на Джони Уокър, историята на Мила не е свързана с поемане по очаквани пътища, а с движение напред и с разширяване на границите.

Видеото за новия епизод от кампанията “The Walkers”, режисирано от Paul WS Anderson, съчетава динамичния и жизнен характер на Мила Йовович със стилната и изключителна енергия на марката. Johnnie Walker Black е нейният тотем през цялото преживяване, както философски, така и физически. Стилизираното кинематографично изживяване, вдъхновено от личната история на Мила, е динамично, непрекъснато развиващо се пътуване с едно единствено незабележимо движение на камерата.

Кампанията, втора от идейната концепция “The Walkers”, която стартира по-рано тази година с участието на Ейдриън Броуди, се излъчва на живо в 14 страни в Източна Европа по телевизия, цифрови, социални медии и извън дома. United Partners предостави културното партньорство, PR и маркетинговата стратегия, докато Dept разработи творческата кампания.
В тази кампания Мила Йовович и Джони Уокър се стремят да вдъхновят хората да „Продължават да вървят“ (“Keep Walking”), да общуват с увереност и да излъчват позитивност и смелост. „Мила е перфектният представител на марката.” казва Мария Гергова-Бенгтссон.

Advertisement

“Тя се съобразява с глобалните ценности и характерни качества на Walker героя и е обичана в цяла Източна Европа.”

„Основателят на Джони Уокър знаеше, че най-великият живот не се случва по права линия“, споделя Дора Фейес, старши бранд мениджър „Уиски“ за Diageo Източна Европа. „Напредъкът се случва, когато правите неочаквани завои и рискувате всичко, докато вървите към собствените си безстрашни граници. В рекламата с участието на Мила Йовович, историята отразява етоса на Джони Уокър и го обобщава във вдъхновяващото мото на кампанията “Less talking, keep walking” („По-малко думи, продължавай да вървиш“).​

Режисирано от Пол У. С. Андерсън, известен с филмите и сериала „Заразно зло“ (2002-2016), „Пришълецът срещи Хищникът“ (2004) и „Ловец на чудовища“ (2020), видеото за кампанията съчетава увереността и жизнеността на Мила Йовович със стилната и изключителна енергия на марката.
“Less Talking, Keep Walking” описва идеално подхода, който Мила и аз имахме във филмите, които направихме заедно. Така че беше удоволствие да изследвам допълнително границите на кинетично действие и красота с легендарната марка на Джони Уокър.” сподели Пол У. С. Андерсън.

„Кино сюжетът и различните ни сценарии разказват история за безмилостен напредък и креативност, водени от емблематичния устрем за прогрес на Мила Йовович“, добавя Мануел Ди Толве, креативен директор в Dept. „Искахме да създадем усещане за постоянно движение; истинското пътешествие никога не спира, така че нашата камера продължава да се отдръпва, за да съответства на темпото.”

Кампанията “Less Talking, Keep Walking” стартира на 25-​ти​​ ноември в България, Хърватия, Кипър, Чехия, Естония, Унгария, Израел, Латвия, Ливан, Румъния, Русия, Сърбия, Турция и Украйна.

Continue Reading
Advertisement