Connect with us

Култура

Милош Бикович и Миодраг Радонич пристигнаха в България за гала премиерата на „Южен вятър 2: Ускорение“

Avatar

Публикувано

на

South Wind Speed up 2

снимка: ПР

Филмът тръгва по кината в цялата страна от този петък, 4 февруари

Вчера, 1 февруари, специално за гала премиерата на хитовата сръбска продукция „Южен вятър 2: Ускорение“ пристигнаха главните актьори Милош Бикович и Миодраг Радонич. Звездният тандем мина по червения килим, заедно с българските си колеги, сред които Асен Блатечки, Мак Маринов, Жорета Николова, Блажо Никович, Николай Николаев. Към екипа на филма се включи и авторът на саундтрака на лентата Кристиан Талев – Криско. На събитието присъства още посланика на Сърбия в България- Желко Йович, който поздрави сънародниците си за успеха на филма, както и някои от най-популярните личности и инфлуенсъри у нас. На живо с видео поздрав в киносалона пък се включи една от най-големите звезди на родното кино, Захари Бахаров, който пожела на гостите приятно гледане и се извини за отсъствието си поради карантина.

След края на прожекцията Милош Бикович  благодари на публиката и представи екипа на „Южен вятър 2: Ускорение“ сред нестихващи аплодисменти.

„За мен е чест, че имах удоволствието да работя с вас. Българската школа от актьори е сред най-добрите и се радвам, че заедно успяхме да направим продължението на филма още по-успешно.“, сподели още Бикович. Актьорът  с радост поговори с публиката и отговори на въпросите им, като зарадва феновете с вълнуващата новина, че трета част на филма ще има!

„Южен вятър 2: Ускорение“ тръгва по кината в цялата страна на 4 февруари, петък. 

Advertisement

Официалният български трейлър може да бъде гледан в страницата на филма – https://www.facebook.com/southwind2bg

Продуценти са Татяна Гойкович, Милош Аврамович, Милош Бикович и Миодраг Радонич, а сценарист е Петър Михайлович.

В България филмът се разпространява от BS Films с подкрепата на ANVELI.

Continue Reading
Advertisement